Om fotografen

Her kan du læse alt om Vejle fotograferne. Passioneret fotograf med rødder i portrætfotografiet og bryllupsfotografiet samt erhvervsfotografering. Jeg har slået rødder i Trekantsområdet og fotograferer mennesker og erhverv. Jeg elsker at lave teknisk flotte og spændende billeder med flot lyslægning og spændende brug af professionel billedebandling.

Det betaler sig at bruge en professionel fotograf. Et resultat, du altid bliver glad for. Se min portfolio her. Erhvervsfotograf. Droneoptagelser.

På fotografuddannelsen får du en grundlæggende viden om de mange forhold, som bestemmer kvaliteten af forskellige billeder.

Passioneret fotograf

Om Vejle fotografi

Fotografiet startede, som en en hobby og udviklede sig til en passion og er idag blevet en levevej. Billeder er for mig en måde at udtrykke følelser og muligheden for at skabe noget unikt og holdbart. Vil i have en fotograf, der altid går 100% ind for opgaverne og ofte med en stor selvkritik. Jeg er ofte først tilfreds når mine kunder er det.

Brug for en professionel fotograf? Vi laver portrætter og situationsbillleder. Vis de bedste sider af dit firma med professionelle portrætter. Meget Detaljeorienteret. Billeder til Hjemmesider.

Fotografen fremstiller og tænker i billeder. På uddannelsen lærer du om teknikken bag billeder, og hvad de kan indeholde og udtrykke.