Reklamefotograf med baggrund som dekoratør.
Reklamefotograf med baggrund som dekoratør.
reklamefotos
boligfoto vejle
boligfotografering Vejle
Reklamefotograf Produktfotograf Portrætfotograf
Mit mål er altid at lave enkle, levende og ikke mindst æstetiske billeder.
Uddannet reklamefotograf. Forskellige genrer. Dækker hele Danmark.
Reklamefotograf, all inclusive | Stor erfaring med reklamefotos‎
Hvordan bliver man reklamefotograf? | Din guide til alt
erfaren reklamefotograf med passion og speciale inden for mad og interiør
Reklamefotograf med stor erfaring og ekspertice inden for fotografering i produktion og industri.
Reklamefotografer med ekspertise i æstetik, stil og komposition.
fashion foto Vejle
æstetiske øjeblikke, hvor lys, vinkler og location afspejler den ønskede stemning.
portrætfotograf i Vejle
portrætfotografering i Vejle
portrætfotografen i Vejle

Hvem er så Vejle reklamefotografi?

Hvem er så Vejle reklamefotografi? Vi er livsstilsfotografer, vi nyder når vi bliver stillet en udfordring. Nysgerrigheden driver os i firmaet, vi nyder at rode rundt, lege og ekserimentere med vores billeder og setups. Vi forsøger at lade vores personlige eksperimenter skabe den gode stemning i billederne. Vi er af personer meget dybe og fokuserede i vores arbejde, men kan også være totalt fjollede og pjatte rundt. Vi tror på det er lysten til at lege og eksperimentere, der gør os til gode fotografer. Vi elsker kontraster og vores filosofi er nok den at der skal kulør på tilværelsen.

Hvad er jeres baggrund?

Vi startede på Medieskolerne i Viborg på fotografuddannelsen, som reklamefotograf for snart 8 år siden. Uddannelsen har givet os masser erfaring og indsigt i lys lægning, opbygning af billeder, kommerciel forståelse for billedets funktion og dets behov for at sælge budskaber. Efter uddannelsen var vi ikke i tvivl. Vi ville selv prøve kræfter med jobbet, som fotografer. Vi ville selv stå for vores koncepter og ideer, og ikke præges af andre kollegaers i branchen. Vi har startet Vejle fotografi her og satset på at gøre vores kunder tilfredse igennem de sidste 8 år ny. Vi synes faktisk det er gået meget godt.

reklamefotograf
reklamefotografi
æstetiske øjeblikke, hvor lys, vinkler og location afspejler den ønskede stemning.
reklamefoto og film produktion / drone film og 3d billeder.
portætter
Fagudlært reklamefotograf med passion for detaljen.
Jeg er oprindelig udlært reklamefotograf
model foto i Vejle
portræt i Vejle
portræt billeder

Hvordan går i til en kundes opgave?

Det er vigtig for os at få hele historien omkring firmaet med i billederne og selvfølgelig også produktet eller personen vi skal fotografere. Vi bruger en del tid på at sætte os ind i kundens idé til billederne og krydret med vores egne ideer og erfaring, at leve op til kundens behov på bedste vis. Vi er altid meget imødekommende over for vores kunder. Opstår der nogle problemer undervejs i kommunikationen, vil vi altid fremstå, som problemknuser. Vi er faktisk rigtig gode til at få snakket tingene igennem og få løst eventuelle mindre uoverenstemmelser, der kan opstå i den kreative proces. Vi kender efterhånden en del til Vejles erhvervsliv igennem 8 år i byen.

Reklamefotograf Vejle

  Hvad adskiller jer så fra andre fotografer?

  Vi kan fornemme på vores kunder at de vælger os for vores personligheder. Vi ser muligvis detaljer i billeder, som andre kollegaer ikke vægter. vi har meget fokus på lyset, billedets forskellige vinkler, farver og former herunder selvfølgelig struktur og materialevalg, hvilket vi gør i samarbejde med dekoratører og stylister. Når vi fotografere portrætter bruger man nok en del psykologi, så vi får personen til at føle sig i sit rette element. Derfor adskiller vi os nok fra en del andre reklamefotografer.

  Hvad er det bedste ved jobbet som reklame og livsstilsfotograf?

  Vi oplever sjældent at dagene er ens. Det er både spændende og selvfølgelig også udfordrende hvilket selvfølgelig holder meget af. Vi nyder at følge med i hvad, der rører sig inden for interiør, design, samt portrætfotografiet og følger med i hvad der er in. Desuden elsker vi bare at nørde med billederog skabe og modellere samt billedbehandlingen. Men det bedste er faktisk kontakten til vores søde kunder.

  Kontakt reklamefotografen

  Skriv til osog hør mere om vores reklamefotografering, stil, pris og billedantal. Hør også mere om hvordan reklamefotos, kan promovere jeres forretning eller virksomhed. Velkommen til Reklamefotograf Vejle.

  Ingen opgaver er for små

  Ingen opgaver er for små til os. Jeres ide kombineret med vores kreativitet, så bliver det ikke større. De fotografier i lægger på jeres hjemmeside, er jeres “ansigt” udadtil, og billederne fortæller så at sige “jeres historie”. Derfor er det vigtigt af og til at opdatere dises billeder, så fortæller jeres egne kunder, at i er en virksomhed, der hele tiden er i fremdrift og gerne vil vise jeres fornyelse via billeder. Klik løs herunder og se hvad vi bruger tiden på, som reklamefotograf.

  portræt af arbejder

  Hvilke opgaver påtager i jer så?

  Vi fotograferer mange forskellige opgaver, som reklamefotograf Vejle. Vi laver interiør og boligbilleder. Vi laver også madbilleder og portrætter. Hver opgave kræver noget forskelligt af os, som fotografer.
  Vi blandt andet lavet madbilleder til restauranter, portrætter af kokke og tjenere, samt madfotos til kogebøger der selvfølgelig skal være både appetitvækkende og maden skal fremhæves lækker og delikat, som muligt. Når vi laver interiørfotografering er det detaljerne vi sætter fokus på. Der skal produktet styles, og vi bruger meget tid på at gennemse hver eneste detalje og justerer hele tide indtil vi opnår det billede vi ønsker. Vi har leveret billeder til Bolig Magasinet, Mad & Bolig, mange forskellige restauranter og butikker gennem de sidste 8 år. I forhold til portrætter fotograferer vi som regel billeder til magasiner og hjemmesider.

   

  Hvad er jeres drivkraft i reklamefotografiet?

  Inspiration er naturligvis en stor drivkraft hos os. Vi bliver meget inspireret af at være sammen med inspirerende mennesker med noget på hjertet. Vi elsker at høre om historien bag virksomheden og produktet vi efterfølgende skal levere billeder af. For os er inspiration essentielt, da det sætter gang i det kreative flow.

  Så har vi modtaget billederne og fået set dem alle igennem – en hel del gange efterhånden og de er fantastiske:-) Tusind tak for det virkeligt flotte resultat, det er helt super fedt at se dem. Du formåede virkelig at fange den stemning der var på dagen og gøre det hele meget naturligt og hyggeligt.”

  Mark og Ismael

  Advokater

  “Vi modtog et link fra fotografen allerede en uge efter portrætterne var taget. Sikke mange forskellige og flotte portrætfotos af både os selv og værkstedspersonalet. I kan varmt anbefales”

  Cathrine Berggren

  KN Maskinfabrik

  Fotografen Vejle

  Kontakt fotografen