De flotteste steder i Vejle at tage billeder under jeres date

Billeder og dating – Går dine dates over alt forventning og du har på fornemmelsen, at du har fundet manden eller kvinden i dit liv, så er det værd at gemme minderne, så I også kan se tilbage på denne dejlige tid som nyforelskede om mange mange år. 

Ligesom med mange andre situationer i vores liv, store som små, så er det en god idé at tage billeder af det. Billeder siger mere end tusinde ord og uanset om I får en professionel til at tage billederne eller om I tager sagen i egen hånd, så skaber det nogle gode minder.

Læs mere om fotografering i Vejle her

4 poseringstips til kvinder

Baggrunden danner rammen for jeres billeder

Selvom det er jer, det lykkelige par, der er i centrum, så er det en god idé at vælge en god og balanceret baggrund. Naturen er altid en rigtig fin baggrund, da den giver noget dynamisk til et ellers stillestående billede. Hos Datingpilot ser vi rigtig tit, at mange vælger en flot natur som baggrund, både når det drejer sig om profilbilleder, men også når det drejer sig om andre typer af billeder. 

Vælg derfor nogle gode og smukke omgivelser, hvis I gerne vil gøre lidt ekstra ud af de billeder, som I skal have taget. Hvis I er fra Vejle eller omegn, så ved I med garanti også hvor det er smukt at befinde sig. Hvis I har en forhistorie med nogle smukke lokationer, så brug endelig også dem, det giver blot billederne noget mere dybde, 

portræt-i-fotostudio

Fjordenhus ved Vejle havn danner de flotteste rammer for jeres dating billeder

Det smukke Fjordenhus ved Vejle havn er sikkert ikke noget ukendt sted for jer, der kommer eller bor i eller omkring Vejle. Det ikoniske hus står ved havnebassinet og er omsluttet af havet. Det giver en utrolig flot baggrund og er derfor et oplagt valg at bruge som baggrund på billederne. 

Generelt er Vejle havn et virkelig flot sted at få taget gode og smukke dating billeder. Hos os ved Datingpilot ser vi ofte at de profiler, der har gjort meget ud af deres billeder, også hurtigere får succes, når de leder efter en date. 

Vis kærlighed på billederne

Datingbillederne skal gerne emme af kærlighed. Man skal tydeligt kunne se, at I er glade for hinanden og derfor kan poseringerne i billederne også være kærlige. Omfavn hinanden og se hinanden dybt i øjnene. Alt sammen giver de nære billeder gode minder.

Poseringerne kan være mange. Alt efter om I gerne vil have taget billeder, hvor I er helt i centrum og derfor er tættere på eller om gerne vil lade baggrunden og naturen få en rolle også. I kan med fordel få taget flere forskellige billeder og benytter I jer af en professionel fotograf, så kan han eller hun bidrage med sin erfaring og ekspertise. 

  • Vælg en flot baggrund – gerne natur
  • Tag både billeder der er tæt på og langt væk – de forskellige perspektiver giver forskellige udtryk
  • Stå i forskellige positioner – prøv jer lidt frem og se hvad der virker for jer og for fotografen
  • Stå ikke i modlys
  • Klæd jer på så I komplementer hinanden
Billeder og dating

Paraplyerne i Vejle midtby giver noget ekstra spræl og liv på billederne

Baggrunden behøver naturligvis ikke altid at være natur. Den skal også gerne sige noget om jer, og hvis I mere er bymennesker, så skal det naturligvis også komme til udtryk på billederne. Bor I i Vejle, så har I den helt unikke mulighed at få taget flotte og farverige billeder, der illustrerer jeres kærlighed og passion for bylivet. 

Hvert år hænger der nemlig farvestrålende paraplyer over Vejle midtpunkt som en paraplyhimmel. Det er også det sted, der kaldes Vejles latinerkvarter og det ser ganske enkelt helt fantastisk ud. Her kan I også få taget nogle lidt anderledes billeder, hvor I f.eks. sidder på cafe eller lignende. 

Hvad er en god lokation til dating billeder?

Billeder og dating

Bølgen som baggrund

Der er mange forskellige steder i Vejle, som man kan bruge som baggrund. Byen er nemlig omringet af flot natur og arkitektur. Og hvorfor ikke bruge de mange steder til at forevige starten på et dating eventyr. Brug de flotte linjer, som Bølgen danner, når I skal have taget billeder. 

Her kan man med fordel også bruge afstanden som forskellige måder at give forskellige udtryk. Får I taget billeder, hvor I sidder langt væk og dermed kun udgør en lille del af billedet, kan det vise noget om, at livet er enormt stort og kærligheden er det samme. 

Billeder og dating

Skab et roligt udtryk 

Omvendt kan man også tage et billede tæt på og baggrunden får dermed kun en lille del af fortællingen. Alt sammen er noget som man kan lege med og forsøge sig frem med, alt efter hvordan billederne bliver og hvilket udtryk de skal give. (Billeder og dating)

Når man er to sammen der skal have taget billeder, kan det være en rigtig god idé at koordinere valget af tøj. Det er ikke fordi, at I skal komme i matchende og ens jogging sæt, men farverne og stilen må gerne harmonere, for at skabe et roligt udtryk, hvis det ellers stadig er tro mod det tøj, som I rent faktisk går i.

Flere artikler:

indhold