Modefotografi og modelfotografering

Model fotograf i Vejle . Drømmer du om at blive fotomodel, eller arbejder du allerede som model, og vil gerne have lavet nogle flotte billeder til dit set-card og portfolio? Hos os kan du få lavet flotte modebilleder, som matcher lige præcis det udtryk, du går efter. Vi laver gerne dine mode fotos i Vejle city.

Modefotografi og modelfotografering

Alle kan være model

Ser man de nye model programmer i TV er det ikke de typiske kønne piger, der får de bedste modefoto shoots mere. Det er mer edet man kalder “Type” modellerne. De modeller som har en helt unik og personlig udstråling. Det kunne jo ligesågodt være dig.

Man behøver ikke arbejde som model for at være det. Vi fotografere ofte model-billeder af mennesker, som bare gerne vil have nogle billeder, hvor vi bruger nogle af de samme teknikker og styling, som en model ville bruge. Hvis du synes, det lyder spændende, tager du bare fat i os, og så tager vi en snak om, hvad det er for nogle modelbilleder, du gerne vil have lavet.

Model fotograf

Vil du gerne prøve dig som foto model

Det er vigtigt at vælge den rette fotograf når du vil forsøge dig, som model. Vi ved at man som modefotografer, skal skabe forskelligartethed i billederne, så dit udtryk i billederne bliver meget forskellige. Du skal jo i sidste ende tage opgaver indenfor alle slags fagområder.

Flotte modelfotos ved fotograf i Vejle

Som modefotograf i Vejle, ved vi der er mange smukke piger i byen. Derfor skal du som kommende eller etableret model, have opdateret dit portfolio så ofte som muligt, så du hele tiden kan vise modelbureauerne din forskellighed og sælge dig selv via bureauet til potentielle kunder, der vil betale for dine modelydelser. Kig forbi vores fotostudie og hør mere om modefotografens muligheder for dig.