De der helt første billeder af det lille nyfødte barn er fuldstændig fantastiske og meget rørende. Der, hvor babyen stadig er helt krummet sammen efter den trange plads i livmoren, det er en helt særlig – og meget kort tid i et barns liv.

Vil du gerne have lavet en helt unik fotoserie af dit nyfødte barn, så skal du vide, at de skal tages så tidligt som muligt. Derfor giver det rigtig god mening at booke tid til at få taget billederne i virkelig god tid.

Se vores newborn gallerier her

Hvorfor skal der bookes tid så tidligt?

Det forholder sig sådan, at der kun går cirka 10-15 dage, inden den særlige sammenfoldede og uforstyrrede periode er ovre. Derfor er det meget vigtigt, at du sikrer dig, at fotografen har tid til at tage newborn billederne, mens tiden er der.

Det ville jo være en skam, hvis fotografen først kan bookes på et senere tidspunkt. Der kan naturligvis stadig tages nogle skønne babybilleder af jeres guldklump, med de bliver så bare lidt anderledes.

Book derfor helst tid til fotograferingen allerede, inden du har født. Så er du på den sikre side.

Book tid til newborn billeder, inden du føder

Hvilke newborn billeder kan der tages?

Newborn billeder er helt særlige. Babyen fylder ikke ret meget, han eller hun sover meget – og meget tungt og uforstyrret. Sådan er det oftest i løbet af barnet første par ugers levetid.

Se kreative billeder af babyer

Det er netop i den periode, at de vidunderlige newborn billeder kan tages. De kan tages på forskellige måder.

Nogle forældre vælger at lade deres nyfødte baby fotografere på deres hænder eller mens, de holder babys fødder eller lignende. Det kan også være billeder af det sovende barn på forældrenes mave.

Læs flere artikler:

En anden type billeder er der, hvor babyen ligger alene på et fint underlag. Det kan også være billeder, der er til den humoristiske side. Babyen kan ligge i en kurv, i en IKEA-pose eller et andet tilfældigt sted.

Fortæl fotografen om jeres idéer, og se, hvilke newborn billeder han eller hun tidligere har lavet.

Book tid til newborn billeder, inden du føder

Se flere spændende billeder her

indhold