Få taget portrætbilleder af dig selv – enten til gave eller bare som selvforkælelse til dig selv. Fotograferingen foregår enten i vores atelier eller udendørs i parken lige overfor, i bybilledet, på stranden, i skoven, derhjemme eller lign.

PORTRÆT

Portrætfotografering on location efter eget valg

Portrætfotografering on location efter eget valg inkl. Det kan være i parken lige overfor butikken, på stranden, gaden, skoven, marken, hos dig eller. lign. Kørsel er inklusiv i prisen hvis det er i Vejle kommune. Hvis du bor udenfor Vejle, så spørg efter pris. Du modtager billederne let redigeret i et flot online-galleri til udvælgelse og vælger ud fra her. Der er mange muligheder, f.eks. albums, digitale filer, m.m.

LÆS ARTIKLEN: De bedste råd til portrætfotografering

Portrætter af medarbejdere

MINI-PORTRÆT

Denne portræt-pakke er til dig der skal bruge enkle, professionelle billeder til dit CV, datingside, LinkedIn, Facebook eller lign. Mini-Portræt består af fotooptagelsen på ca. 15 min. inklusiv de 5 bedste billeder redigeret og leveret digitalt via din mail. Denne portræt-pakke er til PRIVAT – Ikke til erhverv. Hvis du søger erhvervsbilleder, så søg under fanen Erhvervsfotografering.

PORTRÆTTER

Portrætter af søskende

Få taget et søskendeportræt, bare til jer selv eller eventuelt til gave, som det meget populært bruges til. I kan enten få billederne taget klassisk til jeres bedsteforældre, moderne fotos til de yngre forældre eller i naturen/on location i Vejle.De små søskende, hvor det er mor og far der står for det, skal være OBS på at det kun er dem der må være med på billederne, ellers skal mor og far kigge under Familiefotografering.

Portrætter af søskende

valg af påklædning til portrætfoto

Hvis I er ældre og selv helt har styr på bestilling, skal I blot være opmærksomme på at meddele det, hvis det haster til gave, så vi kan nå det til tiden, ikk’? 😉 Fælles for alle søskende er, at hvis I er flere end fire søskende, så skal I faktisk klikke væk herfra og klikke ind under Gruppefotografering.

Brug for et godt erhvervsportræt?

Fælles for alle er også, at I gerne må have tænkt over 
jeres valg af påklædning. F.eks. at blive enige om at vælge ens nuancer, farver, mønstre på tøjet. Helst ingen prints : store mærker eller figurer på tøjet. Det stjæler unødig opmærksomhed. Farver som hvid, sort, grå, lyseblå, beige, pastelfarver, gammelrosa/pudderfarvet eller lign. støvede farver fungere rigtig godt i alle aldre. Men det bestemmer I selvfølgelig helt selv.

Fik du læst: Hvad er et godt portræt?

indhold