Udover at jobbe som fotograf i Vejle kører vi også i resten af Trekantsområdet og svinger gerne forbi og agere fotograf Fredericia. Vi laver billeder af alt indenfor både privat fotografi og erhvervsfotografi. Når i kontakter os, får vi en god snak om jeres behov for billeder og hvor længe i ønsker vi skal fotografere. Så laver vi et pris tilbud til jer og aftalen om fotografering kan så derefter bookes.

Familiefotografering

Familiefotografering er et af vores specialer. Vi laver gruppebilleder af både små og store familier. Et godt familieportræt er altid en super god gaveidé til julegaven til bedsteforældrene der har alt. Minder om dem man holder af kan man vel ikke få nok af og det er her en dygtig familiefotograf altid har sin berettigelse.

Se flere kreative billeder fra Fredericia her

Familiefotografering Fredericia

Konfirmationsfotografering

Vi har har ofte hvert forår rigtig mange søde konfirmander foran kameraet. Vi oplever at de unge mennesker gerne vil have lavet nogle mere moderne portrætter af dem selv under konfirmationsfotografering. Ofte ender billeder med nærmest at ligne professionelle modelbilleder.

Konfirmationsfotografering Fredericia

Foto Fredericia

I byen er der masser af spændende lokationer til at skabe det perfekte foto Fredericia. Nede ved vandet, ved Trelde Næs, eller på Volden er nogle af de steder hvor vi har lavet mange flotte portrætter, børne foto, billeder af søskende og familier. Mulighederne er mange så længe man bare har en kreativ fotograf med sig på opgaven.

foto-studio

Et godt medarbejder portræt

Når folk lander på en hjemmeside om et bestemt emne der interessere dem, er noget af det første man gør er at klikke ind på “om” siden. Her er det vigtig at man har opdateret siden med relevant tekst og ikke mindst nogle gode medarbejder portrætter. Statistikker viser faktisk at en god “om” side har 37% større chancer for at konvertere et salg end en side med kun tekst eller dårlige billeder.

Se et godt medarbejderportræt eksempel

Et godt medarbejder portræt

Gruppebillede

Et godt gruppebillede bruges også i mange sammenhænge. Det kan være til firmaets nye hjemmeside. Det kan være et gruppebillede af familier, søskende eller børn og det kan også være billeder ved bryllupper hvor brudeparret gerne vil havde forskellige gruppefotos af familier og venner. Som professionel fotograf laver vi det hele og i kan altid skrive til os helt uforpligtende og få et godt tilbud på fotografering.

Gruppebillede Fredericia

Pasfoto Fredericia

Skal du bruge et pasfoto Fredericia, så kan vi anbefale i går på kommunen. De har de her fotobokse hvor man kan får taget billedet til en meget billig penge. Flere og flere professionelle fotografer, laver ikke pasfotos idag. Det er simpelthen for dyrt for kunderne når man kan få det lavet så billigt ved kommunerne idag.

Julefotografering Vejle

Fotografer Fredericia

Vi har efterhånden kørt som fotografer Fredericia igennem 10 år nu. Det giver os en enorm erfaring og indsigt i hvad slags billeder folk gerne vil have og på hvilke tidspunkter af året de forskellige fotosessions er bedst. Er du på jagt efter en uddannet professionel fotograf, så skriv til os og lad os høre mere om hvilke billeder vi kan skabe for dig.

Læs flere spændene artikler: