Valentinsdag hos fotografen – i kærlighedens navn. Har du svært ved at finde på en god gave til den du elsker på Valentinsdag? Hvorfor ikke enten vælge at booke en fotografering sammen med den du elsker? Du kunne også booke en boudoir fotografering eller give et gavekort til nogle flotte portrætter hos en professionel fotograf her i Vejle?

I starten af 90’erne blev Valentins dag for alvor introduceret i Danmark. Mange har den opfattelse at fænomenet stammer fra USA og egentlig bare er et kommercielt påskud. Faktisk forholder det sig ikke helt sådan. Valentins dag er en gammel europæisk skik der ikke havde nogen økonomisk dagsorden men snarere var en festdag for elskende.

Så er det igen tid til at lade romantikken blomstre og fejre kærligheden. Billeder er minder og dem er den professionelle fotograf bedst til at levere.

Hvorfor ikke gøre noget anerledes på Valentinsdag?

Blomster, chokolade, lingeri, en god middag eller en tur til fotografen. Der er mange måder at fejre Valentinsdag på. Her er nogle bud på hvordan du kan gøre noget for dem du holder af. Hvis du synes det er for kliché at sende blomster så prøv med et syngende telegram. Det syngende telegram er en musikalsk hilsen til dem du synes fortjener ekstra opmærksomhed. Fotografen laver billederne til alle der har lyst til at sende en kærlig hilsen til én de holder af. Udover et stort bagkatalog af kreative ideer tilbydes også et udvalg af kostumer mod lidt ekstra betaling. En tur til fotografen er en sjov og anderledes måde at fejre en mærkedag på.

Book fotografen hjem til jer selv

I kan også vælge at booke fotografen hjem til jer selv på Valentinesdag. Her kan i få lavet nogle skønne par fotos af jer selv eller til nogle i familien i holder rigtig meget af. Valentinsdag er ikke kun forbeholdt elskede par men handler også om kærlighed mellem mennesker generelt. Valentins dag kan fejres med din mor far dine børn søskende og andre personer som du har kær. Det er ikke alle som kan få deres børn passet eller har lyst til det så hvorfor ikke gøre det til en dag for hele familien. Lav en temaaften i kærlighedens farver for venner og familie. Dæk op med rød dug og service pynt med røde blomster hjerter og balloner så det bliver en festlig dag også for børnene som jo i høj grad er symbol på kærligheden. I kan også vælge at vi skyder billeder af jeres børn mens vi er der. På den måde slår i 2 fluer med et smæk. Den perfekte Valentinesgave må da være minder taget ved en dygtig fotograf enten hos jer selv eller i vores fotostudie.

Vælger du at fri på Valentinsdag? Hvad så med bryllupsfotografen?

Vælger du at fri til den du elsker på Valentinsdag? Hvorfor så ikke allerede booke jeres bryllupsfotograf til den store dag? Bryllupsbilleder er jo det ultimative minde fra en af livets allerstørste dage. Skal i holde bryllup i Vejle eller et sted i Jylland? Så kommer vi gerne og laver en kreativ bryllupsfotografering af jeres store dag.

En gammel skik

Der er mange bud på hvor skikken er opstået men alt peger på at den er opstået i Europa ca. år 250 e.Kr. I det antikke rom blev der holdt fest (Lupercaliefest) midt i februar. Her blev unge sat sammen to og to efter lodtrækning og i det efterfølgende år var de så partnere. På de britiske øer trak de unge også lod om hinanden og blev således hinandens ”Valentine”. Derudover indeholdt lodtrækningen ofte små gaver der eksempelvis kunne være æbler handsker eller måske strømpebånd. Valentins-traditionen har altså eksisteret i mange år men har gennem tiden udviklet sig en del. Nu må vi jo rent faktisk selv bestemme hvem der skal være vores ”Valentine”.

Små kærlige hilsner

Der er mange måder at fejre Valentins dag på men en del af traditionen har altid været at sende et kort til dem man holder af. Valentins dag er kærlighedens dag så det er en god anledning til at minde folk om at de betyder noget for dig. Det er ikke nødvendigvis kun din kæreste der skal nyde godt af denne dag. Send eksempelvis også en kærlig hilsen til dine venner og din familie de vil formentlig også sætte pris på det.

Når du har skrevet dit Valentins kort kan du sende en symbolsk besked til din udkårne. Frimærkets placering på kuverten har sin helt egen betydning. Sætter du f.eks. frimærket på skrå til højre betyder det ”Et kys fra mig”. Sætter du det nedad mod venstre lyder beskeden ”Jeg elsker dig”. De små detaljer kan altså også have en betydning så kig lige efter en ekstra gang når du modtager et kort på Valentins dag.

Send blomster og giv gavekort til fotograf

Alle kvinder elsker at få blomster – og helst uventet. Blomsterne har lige som frimærkerne betydning. Modtager du en buket liljer er budskabet ”Din skønhed betager mig”. Er buketten der imod fyldt med røde roser betyder det ”Jeg vil elske dig evigt”. Så modtager du en buket blomster så kan der ligeledes være en skjult besked i valget af blomster.

Læs mere:

indhold