Det er snart jul og tid til julefotografering…..

Julefotografering Vejle – Året går hurtigt og det er snart ved at være tid til at overveje gaverne til familien og det kunne godt være i havde i tankerne, at bedsteforældre skulle beriges med et billede af børnebørnene, at i slev trængte til et nyt fam. Portræt eller noget helt tredje. Giv den perfekte julegave: Billeder af børn og familier.

Det er snart jul og tid til julefotografering…..

Jeg tilbyder julefotografering 

Jeg tilbyder julefotografering i mit studio der ligger i hjertet af vejle, det er et kreativt studio i et kreativt miljø – Der er mulighed for at jeres billeder kan blive taget i et opsat julemiljø, som er klassisk og stilfuldt, i kan også vælge alm. Billeder der ikke bære præg af jul.

Jule billeder

Jule billeder i Vejle

Jule billeder kan være mange ting og i det hele taget bare en oplagt mulighed for at få opdateret billeder, der måske har et par år på tidslinjen eller taget de første billeder af den lille nu og jer som familije. Det er derfor også muligt at kombinere det med portrætter til cv og sociale profiler, hvis mor/far eller teenageren lige står og mangler dette.

Jule billeder

Selve fotograferingen

Selve fotograferingen vare ca. 30 – 40 min og i bestemmer selv hvor mange billeder i ønsker at bestille bagefter. I får et eksemplar af alle billeder med vandmærke tilsendt digitalt og vælger herfra de billeder i gerne vil bestille.

gavekort

Der er ligeledes mulighed for at bestille gavekort, hvis i gerne vil give en fotografering væk i gave. Det kunne være oplagt til fam. Medlemmer der venter fam. Forøgelse og gerne vil have baby billeder, eller parret der skal giftes til næste år og gerne vil have kærste/forlovelsesbilleder.

Jule billeder

Priserne

Priserne herunder gælder kun for julefotograferinger i okt, nov, dec og jeg tilbyder kun studio fotograferinger i denne periode – Man kan derfor ikke til samme pris, få mig ud på en lokation eller hjem til jer, hvilket jeg egentlig gør normalt. 

Priser

Priserne er kun gældende i okt, nov og dec og kun ved fotografering i studio.

Billederne leveres digitalt, jeg kan tilbyde print og rammer, lærredesprint, dette er dog ikke inkluderet i prisen og skal bestilles særskilt. Efter alle fotograferinger få i en menu liste med hjem, der beskriver mulighederne for print og rammer samt priser, dette bestilles så sammen med billederne og skal afhentes i mit studio i Vejle – Det kan også sendes og vælger i post, skal i tage højde for dette og bestille tid, tidligt nok til at levering kan nås – Med post levering skal de være afsendt senest d. 16. dec.

Hvis i skal have print af jeres billeder, skal i have bestilt jeres billeder senest d. 19. december og de skal så afhentes personligt.

Skal i bruge en fotograf til Newborn i Vejle?