Bryllup Vejle

Skal i holde bryllup Vejle, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Vejleog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Bryllup Vejle

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Vejle.

Bryllupsfotografering Vejle

Feststeder i Vejle

Der findes mange hyggelige feststeder i Vejle. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Vejle og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Hotel Vejlefjord – Allerede omkring år 1900 var fester og traditioner en vigtig del af Vejlefjord. Det oprindelige sanatories overlæge og stifter professor Chr. Saugman anså det for meget vigtigt at bevare patienternes livsglæde og humør. Derfor blev der ofte afholdt fester og andre arrangementer, specielt jul og fastelavn blev fejret i festdragter og med taffelmusik. Historien fortæller også, at alle indvendige døre i hovedbygningen stod åbne under festerne, så de patienter der var for syge til at deltage, kunne høre musikken fra festsalen.

Sinatur Hotel Haraldskær – Her forenes topmoderne faciliteter med smukke stuer, riddersal, skøn natur og et udsøgt køkken. Vi styrer efter sunde værdier og tænker videre i driften – på økologi og klima. 
Fra køkkenet forkæler vi dig med hjemmelavede specialiteter baseret på lokale råvarer. Vi følger årstidens gang og henter urter til maden i eget orangeri.

Læs også:

indhold