Vejle fotografs passion

Fotografisk passion til glæde for Vejle. Prisvindende fotograf – efter en sejr i den engelske “portrait of the year”, er det selvfølgelig glædeligt for os at kunne give Vejle folket et tilbud om fotografering ved en internationalt anerkendt portrætfotograf. Men da det ikke ligger til os at skulle prale med vores priser og skrive spalte op og spalte ned om hvor dygtige vi er, som fotografer, så vil vi hellere vise det for Vejles borgere. (Fotografisk passion til glæde for Vejle)

Fotografisk passion til glæde for Vejle

Billeder og kamera

Vi buger altid det nyeste digitale fotoudstyr og kamera. De nyeste digitale billedbehandlingsprogrammer, og vi får alle vores billeder lavet det samme sted, så vi sikrer kvaliteten af vores kunder, på lækkert kvalitetsfotopapir lavet igennem ægte fotokemi og ikke kedelige print, der oftest mister farve og kvalitet efter kort tid i en ramme, under forskellige lysforhold. (Passion til glæde for Vejle)

eventfoto

Portrætfotografering i vejle

Når vi tager opgaven, som din portrætfotograf, så ønsker vi hver gang at lave de fedeste kunstneriske billeder vi formår. Vi brænder for fotografiet og vi ved at gode billeder med indhold og kreativitet tager tid, fokus og evner. Vi ved også at hvis man går passioneret til opgaven, så er man altid bedre stillet når resultatet af fotografereringen foreligger. Se mere om fotograferingen her. Min hjemmeside vil primært blive brugt til at videregive noget af den viden jeg igennem tiden opbygger omkring foto, fotografering, billedbehandling m.v.

indhold