Mavebilleder i fotostudie – gravid fotografering

Mavebilleder i fotostudie – gravid fotografering – Fotografering af flotte, sensuelle, kunstneriske mave foto studiet i Vejle, som kan kombineres på flere måder. Gravid fotografering Vejle på en sjov og naturlig måde. Jeg elsker at arbejde med de store gravide maver i naturen eller ihvertfald udenfor. Jeg synes billederne får mere liv og “power” over sig, når man ikke laver de opstillede studio fotos vi så ofte kender fra den lokale fotograf henne på hjørnet. Mavebilleder handler om liv, det handler om et af livets største og meningsfyldte oplevelser, og derfor bør billederne også udstråle glæden ved det kommende liv.

Læs hvorfor du skal booke newborn fotografering i god tid.

Billeder af graviditetsbilleder

Fotografering i studiet

Smukke og flotte mavefotos tager tid at kombinere i studiet, hvilket vil sige at du skal sætte ca. 1 time af til fotograferingen. Her vil du blive guidet igennem opstillinger, så kroppen, den gravide mave og lyset passer til netop dig og derved er jeg som fotograf med til at personliggøre dine mavebilleder. Du er velkommen til at tage forskelligt undertøj med og skifte under mavefotograferingen.

Mavebilleder i studie - gravid fotografering

Praktisk information af fotografering af mavebilleder i studiet

1. Hav løstsiddende tøj på i timerne inden fotogtaferingen
2. Din mand/kæreste/barn/veninde er velkommen under mavefotograferingen
3. Ønskes specielle rekvisitter under fotograferingen skal du selv sørge for disse
4. Hvidt undertøj frarådes

Mavebilleder på den naturlige måde

For mange tusind år siden, var vi mennesker ikke sat på jorden til andet end blot at formere os, akkurat ligesom alle andre pattedyr. Men i takt med vi udviklede os, kommer der også mere og mere personlighed og liv over det enkelte menneske. Vi forsøger altid, som de kreative fotografer i Vejle, at fange denne personlighed i vores gravidfotos. Vi laver altid vores mavebilleder på den naturlige måde og vi elsker at lave dem i naturen. Naturen rammer ligesom hele konceptet “graviditet” ind på en fantastisk livagtig måde.

gravid-foto-2-1

Mix af studie og udenfor

En anden mulighed ved fotografering i studiet er, at kombinere disse mave fotos med fotografering udenfor. I området omkring studiet er der spændende muligheder for, at fotograferer mave billeder med mere kant og liv. Der er intet så fint som en gravid kvinde. Jeg havde for nylig fornøjelsen at fotografere en af de rigtig smukke maver. Fotograferingen foregår altid i en afslappet og hyggelig atmosfære hos os. Ca. 4 uger før termin er oftest det bedste tidspunkt at få taget billeder af din fine mave. Du er velkommen til at tage din mand/kæreste med, ligesom søskende måske også skal være med på nogle af billederne. Jeg vil dog koncentrere mig mest om fotografering af maven. (Gravid fotografering Vejle).

Læs også om Newborn fotografering i Vejle her

gravid-fotografering

Anbefales til mix

1. Ikke sort tøj, da det kan være svært at se kurverne omkring maven på mavebillederne
2. Gerne tøj der sidder stramt omkring hele maven eller ved det øverste af maven.

Min filosofi som fotograf omkring gravid billeder

Da jeg kastede mig over fotografering af gravide, var det mit udgangspunkt, at gravidbillederne ikke bare blev en registrering af en gravid, men et mavebillede hvor glæde omkring graviditeten, moderens kærlighed til barnet, og de smukke og sensuelle former, man som mor får under graviditeten blev omdrejningspunkter for fotograferingen.

Alt dette ville jeg blande med kreativitet, og kunstneriske input fra omgivelser, efterbehandling, brug af eksisterende lys on-lokation og anderledes lysopsætning i studiet.

Gravid fotograf, gravid mave, gravid fotografering

Ideen med at fotografere mavebilleder

Ideen med mine mavebilleder er at skabe mave billeder, hvor drømmen om at blive mor viser sig i billederne, hvilket jeg som fotograf synes gør mavefotos personlige og unikke. For ingen gravide er ens, hverken af udseende eller personlighed.

Læs mere her:

indhold