Få en professionel fotograf til ar og sår skader

Skadefotografen – fotograf til ar og skader. Har du været udsat for vold, eller et uheld, så ved vi hvilke billeder fra kræves i disse forsikringssager – fotografering af ar og sår. Har du været udsat for en skade enten via jobbet eller i privaten? Og forlanger dit forsikringsselskab du skal kontakte en professionel fotograf til at tage fotos af dine sår eller ar m.v.. Så har vi med mere end 8 års erfaring med korrekt brug af lyslægning lavet denne slags skadessager.

Skadefotografen
Skadefotografen

Skadefotografen – fotograf til ar og skader

For at få godkendt denne slags forssikringsskader, kræver forsikringselskaber professionelle billeder af dine ar, sår etc så det korrekte bevismateriale kan fremvises i sagen.

Skadefotografen leverer presse & reportagefotos fra diverse politi- brand- og redningsindsatser, primært i Trekantsområdet. Når skaden er ude, er professionelle neutrale billeder af skaden, et vigtig værktøj sammen med forsikringsselskabet. Jeg fotograferer alle typer af skader. Fotografering af personskade/vansir & arbejdsskade. Når skaden er sket, skal du i mange tilfælde kunne dokumentere det og ikke mindst omfanget af skaden.

Kontakt os og hør mere om fotografering af dine ar eller sår enten hjemme hos dig eller hos os.

Læs mere: