Få taget et foto af en kreativ portrætfotograf

Et professionel portrætfoto kan uden diskussion få uvurderlig værdi i rigtig mange situationer. Det kan faktisk betyde forskellen på om du får drømmejobbet eller ej, så er du jobsøgende, bør du få lavet et godt vellignende portræt. Det udstråler både seriøsitet og professionalisme med et godt portrætfoto på f.eks. din Linkedin profil, din Facebook side selvfølgelig på dit CV.

Få taget et foto af en kreativ portrætfotograf

Det første indtryk, der tæller

Vi ved jo allesammen at det tit er det første indtryk, der tæller. Et godt portrætfoto fortæller sin egen historie, det viser noget om personen og det fortæller at du er seriøs og har ofret penge på at få lavet et godt billede, det kan virksomheder lide, det udstråler seriøsitet. Et godt portrætbillede åbner mange døre. Der er ingen tvivl om at du vælger en professionel portrætfotograf til opgaven, sikrer dig du får den kvalitet du går efter, så du får det rette udtryk på dit portrætfoto. (Portræt Vejle)

Godt virksomheds portrætfoto virker seriøsitet

Godt virksomheds portrætfoto virker seriøsitet

Man bør bestemt gøre det samme i virksomheden. Gode portrætbilleder er på en virksomheds hjemmeside, viser et signal om seriøsitet og at man, som virksomhed ønsker at fremstå med ansigter vendt mod eventuelle nye kunder, som gamle og velkendte kunder, det skaber allerede, der en relation til virksomheden. På firmaets “kontaktside” eller “om-side” er de forskellige medarbejdere tit samlet. På denne måde bliver den samlede virksomhed repræsenteret ud fra disse medarbejderfotos på en seriøs måde. (Firma- og portrætfoto i Vejle).

Godt virksomheds portrætfoto virker seriøsitet

Kedelige virksomhedsportrætter skaber kedeligt image

Hvis en virksomhed har dårlige eller kedelige og uensartede portrætfotos liggende på hjemmesiden, vil det kunne få en negativ indflydelse på modtagerens eller kundens indtryk af jeres virke. Sikrer jer derfor en professionel portrætfotograf, det er uden diskussion alle pengene værd Husk på : de gode portrætbilleder, kan i sidste ende kan ende vise sig at tjene sig selv ind igen i form af nye kunder til firmaet.

Læs flere artikler: