Jule fotografering af børn og baby

Når julen er lige om hjørnet, er det atter tid til at finde ud af hvad man skal give familien i julegave. Det er ofte svært at finde en gave til mennesker, der har alt hvad de behøver. Men et billede af børnene eller børnebørnene, går aldrig af mode. Det er vildt, som tiden flyver og netop derfor er det vigtig at fastholde minderne. Det er vildt, som tiden flyver. Det er helt utrolig at sommeren kun lige er overstået nu skal vi allerede til tænke på gaver, pebernødder, juletræer og julefrokoster. 

Julen er en super hyggelig tid og den skal fejres med familien og de nærmeste. Julen er jo også en kærkommen lejlighed til, at få sine poder foreviget og det har man så chancen for i vores fine nye fotostudie i hjertet af Vejle. Hvis I mangler at få taget nogle billeder til julegaven, enten baby, børneller familien, så kan det stadig nåes hos Vejle Fotografi.

Ny børnefotograf vil ikke redigere virkeligheden. Børn er børn

Vi har selvfølgelig lavet et Juletilbud

Priserne herunder gælder kun for julefotograferinger i okt, nov, dec og jeg tilbyder kun studio fotograferinger i denne periode – Man kan derfor ikke til samme pris, få mig ud på en lokation eller hjem til jer, hvilket jeg egentlig gør normalt. 

Selve Fotograferingen                kr. 399,00

Redigering af 1. stk billede       kr. 299,00 for de første 2. redigeringer, herefter er prisen / kr. 199,00 for alle efterfølgende.

Bestil evt:

  • oversigtskalendere i a4 str.
  • Julekort 10 stk. 10 x15 cm inkl,. kuvert
  • Tryk på Canvas, glasmonterede billeder og forstørrelser
Portrætfoto udendørs

Familiefotografering Vejle

Skal i bruge en familie fotograf Vejle familiefoto? Så kan i tjekke vores jule fotografering priser lige herunderLeder i efter en billig fotograf Vejle, så se vores priser nedenfor. Vi er eksperter i fotografering af familier, børn, babyer og gravide op mod jul.

Book en professionel newborn fotograf til jeres nyfødte baby

Skal i bruge et familieportræt Vejle, så klarer vi også den. Ønsker du at få lavet en gravid fotografering Vejle til julegave, så mail os og lad os få en dialog om dette. Vi har ofte mange newborn fotografering Vejle og babyfotografering Vejle op mod jul, så i bør booke os i god tid. Læs meget mere om vores fotografering priser herunder. Julefotografering bør ALTID bookes i god tid.

Et minde som ikke kan købes på nettet

familiefoto

Super julegave idé

Det bedste gave man kan give er et personligt foto af det lille nye familiemedlem. Bedsteforældre og familien, “æder” den slags rå, og billederne vil være et hit rundt om juletræet på selve juleaftenen.

Læs også:

Bestil julekort fotografering i god tid

Lav et julekort inden jul

Man kan kombinere fotograferingen, så man vælger at lave en god billedserie af den bette og så bruge et af billederne til julekort hilsen og de andre billeder, som julegave flot indrammet via fotografen.

Julekort-fotografering-vejle

Billeder af børn og babyer

Vejle fotografi har som professionel fotograf taget mange billeder af børn og babyer. Vi er Børnefotografen i Vejle og vi synes faktisk selv vi er gode til det. En kreativ babyfotograf fra Vejle tilbyder jer nu kreative fotos af nyfødte, babyer, kage smash og graviditets billeder i Vejle

Fotografering af børn Vejle er et af vores specialer. Vi har været fotograf børn Vejle nu igennem de sidste 6 år. Mangler i en baby fotograf Jylland og Vejle, så er vi et godt bud. Vi laver mange forskellige typer billeder og fotografering ønskebørn. Skal i bruge et baby portræt til julegaven i Vejle? Vi elsker når vi hvert år får lov til at stå for julefotografering Vejle. Vi laver også newborn fotografering Vejle og Jylland. (Jule fotografering af børn og baby).

Jule billeder

Jule fotografering af børn og baby

Få et lavet et dejligt babybillede eller en jule fotografering af børn og baby samtidigt. Tillykke med jeres nyfødte babyBørn vokser hurtig og derfor skal minderne bevares fra den tid, inden den er væk igen. Som erfaren fotograf kan i være sikre at vi leverer et minde i aldrig glemmer. 

Ved baby fotografering er er det en god idé at babyer godt mæt inden i ankommer hos fotografen. Vi er Babyfotograf med stor erfaring i baby fotografering både i studie og på location. 

Giv et gavekort

Der er ligeledes mulighed for at bestille gavekort, hvis i gerne vil give en fotografering væk i gave. Det kunne være oplagt til fam. Medlemmer der venter fam. Forøgelse og gerne vil have baby billeder, eller parret der skal giftes til næste år og gerne vil have kærste/forlovelsesbilleder.

Billederne leveres digitalt, jeg kan tilbyde print og rammer, lærredesprint, dette er dog ikke inkluderet i prisen og skal bestilles særskilt. Efter alle fotograferinger få i en menu liste med hjem, der beskriver mulighederne for print og rammer samt priser, dette bestilles så sammen med billederne og skal afhentes i mit studio i Vejle – Det kan også sendes og vælger i post, skal i tage højde for dette og bestille tid, tidligt nok til at levering kan nås – Med post levering skal de være afsendt senest d. 16. dec.

Billeder af børn og babyer

Hvis i skal have print af jeres billeder, skal i have bestilt jeres billeder senest d. 19. december og de skal så afhentes personligt. (Jule fotografering af børn og baby)

Bestil julekort fotografering i god tid

Når i beslutter jer for at fotografering af den lille ny, kunne være årets julehit, så kontakt os hurtigst muligt. Vi har ofte meget meget travlt op mod jul, og jo tættere i kommer på på juleaften, jo sværere bliver det at skaffe jer en tid til jule fotografering. Så book din jule fotografering hurtigst muligt. Ses vi ikke, så god jul alligevel 😉

Flere artikler: