Profilbilleder til Facebook, CV, Ansøgning, hjemmeside etc

Profilbilleder Vejle – Hvilke billeder er bedst på en datingprofil? Hvilke billeder er bedst til en ansøgning? Hvilke billeder er bedst på Facebook? Der er nogle af de spørgsmål vi alle gerne vil have et svar på. For selvom vi er vores egen værste kritiker, så ved vi alle hvor vigtig det er, at vi tager os godt og viser os fra vores bedste side når vi er i samspil med andre mennesker og meninger.

Profilbilleder til Facebook, CV, Ansøgning, hjemmeside etc

Hvad er et profilbillede?

Et profilbillede skal vise, hvem du er og stemme overens med informationen i din beskrivelse. Det skal vise dig alene med blottet ansigt, så de andre medlemmer nemt kan se, hvordan du ser ud. Du kan føje op til 5 billeder af dig selv til albummet “Profilbilleder“.

Hvad er et profilbillede?

Få et profilbillede der fænger

Drop det fake smil. Det er i sidste ende kun din egen mor, der synes, du er sød med det frosne smil. Tænk i stedet på noget sjovt, og få et ægte profilbillede med masser af personlighed og glød. Et perfekt CV kan nå nye højder med det rigtige portrætbillede. En seriøs LinkedIn profil bliver endnu stærkere med et professionelt profilbillede. Vi leverer stærke portrætter til virksomheder og magasiner, vi kører i hele Jylland

Se flere profil fotos lige her

Få et profilbillede der fænger

En gruppe forskere fra universitetet i Pennsylvania mener nu, at der er en sammenhæng mellem dit profilbillede på de sociale medier og din personlighedstype.

Profilbillede fotograf

Hvad skal du bruge din profilbillede fotograf til? Portrætfoto til dit CV eller Facebook? Vi ved alle at et billede siger mere end 1000 ord. Og når et enkelt foto, skal erstatte 1000 ord, så skal det også stå stærkt alene. Vi ser os selv som: Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf. Vi laver billeder ar mennesker fra deres bedst side. Vi forsøger altid at fange det unikke og personlige i portrættet. Ønsker du at få taget nogle seriøse profilbilleder, datingbilleder til fornuftige priser? Så kontakt os.

Læs også:

indhold