Billeder til virksomhedsprofilering ved “Boligmarkedet”

Vi laver rigtig mange billeder til Virksomhedsprofilering i Vejle og Trekantsområdet. Vi blev ringet op af marketing for “Boligmarkedet”, avisen + hjemmeside, at de skulle bruge nogle nye medarbejderfotos til virksomhedsprofilering på deres hjemmeside. Vi tilbød dem vores “følg jeres virksomhed for en dag” og de sagde ja. Vi startede med at lave stemningsbilleder på kontoret og fangede “ånden” i virksomheden. Herefter lavede vi de mere “seriøse” virksomhedsportrætter af ledelse og personale.

Virksomhedsprofilering

Fotograf erhverv og til virksomhed

Det handler om æstetisk og kreativitet når vi tager afsted for at skyde erhvervsfotos, vi “fanger” jeres virksomhed i Vejle, fra sin allerbedste “vinkel”. Vi leverer selvfølgelig også professionelle erhvervsportrætter af jeres medarbejdere. Sikrer jeg i vælger en kompetent fotograf til jeres erhvervsfotos.

Erhvervsportræt

F.W. Rørteknik A/S

F.W Rørteknik er et godt eksempel på en opgave, hvor vi tager ud, som erhvervsfotograf og leverer stemningsbilleder, fra “en dag på jobbet ….”, som vi så fint kalder det. 🙂

F.W Rørteknik laver stationære tanke, de designer, konstrurere og monterer dem overalt i Danmark og har også lavet flere installationer i udlandet. Virksomheden har 40 mand ansat. Vi fik opgaven at dokumentere deres arbejde med tankene og montering.

Fotograf erhverv i Vejle
ervhervsfoto_F.W

Lidt historik om “Boligmarkedet”

Boligmarkedet A/S blev etableret i 2008 og er ejet Dansk Ejendomsmæglerforening, den er i dag Danmarks største boligavis. Boligmarkedet blev etableret for at sikre ejendomsmæglerbranchen god og billig emneannoncering rundt i hele Danmark.

Virksomhedsprofilering Vejle

De udvider løbende vores udgivelsesområder og vores forventning er, at vi i løbet af få år vil være en landsdækkende avis, til glæde for branchen og andre boligrelevante annoncører.

Boligmarkedet er ejendomsmæglerbranchens egen avis, som er med til at give læseren det bedste og nemmeste overblik over, hvad der er til salg på boligmarkedet. (fotograf Vejle).

Erfaren erhvervsfotograf med lokal kendskab gør en forskel

Med flere års kommerciel erfaring indenfor både reklamefoto og erhvervsfotografering i Vejle. Kan vi tilbyde stort set alle former for fotografering indenfor for reklame, erhverv og stemningsbilleder fra virksomheder, seminar, messer og meget mere. Vi laver som nævnt mange forskellige fotograferinger, med hvert deres formål såsom:

  • Professionelle profilfotos
  • Billeder til hjemmeside
  • Seriøse valgfoto
  • Billeder fra Events
  • Billeder af virksomheds ledelse
  • Fotos af virksomheds teams
  • Professionelt virksomhedsgalleri af alle ansatte
  • Fotografering af jubilarer
  • Stemningsbilleder i virksomheden – “en dag på job med…..”
  • og meget mere
virksomhedsfoto

Det handler om profilering af virksomheden

At arbejde med fotograf erhverv i Vejle er en spændende opgave. Det er altid væsentligt for enhver professionel virksomhed i Vejle, at virksomhedens “ansigt” udadtil fremstår på den bedst tænkelige facon. Derfor kan vi garantere jer, at med de rigtige fotos vil i få lavet en seriøs profil udadtil, som både kunder og forretningsforbindelser, kan nikke godkendende til. Vejle fotografen, løser alle erhvervsfotografiske opgaver for erhvervslivet, både store, som små. Kontakt os og lad os få en dialog om, jeres behov for billeder i og af jeres erhverv/virksomhed.