Dating og profilbilleder i Vejle og Trekantsområdet. Når du overvejer at få laver et profil foto eller et professionel foto til dating sider af dig selv, handler fotograferingen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved fra erfaringen, som fotografer igennem en årrække, hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet. Dagligt “overrisles” vi med fotos i blade, fjernsynet og mange andre steder. Vi er blevet “garvede” til at kigge på fotos, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.

profilfoto

Vi kender Vejle

Vi er fotografer i Vejle og vi kender byen rigtigt godt, og lige præcis derfor kan vi levere fotos on-location fra mange forskellige spændende steder i Vejle city, eller vi kan lave en flot og anerledes portrætfoto og profil foto serie af dig via mobile lækre fotostudie hvorsomhelst i Vejle. At kende til de spændende lokationer, betyder klart en verden til forskel i de billeder du efterfølgende modtager. Fotografen ved hvor lyset er bedst, og hvor lokationen egner sig allerbedst til dating billeder og profil billeder.

Fotografering af dating og profil fotos
Fotografering af dating og profil fotos

Fotografering af dating og profil fotos

Når i kontakter fotografen før jeres session omkring dating eller profil fotograferingen, tager vi en snak om valg af lokation eller om i ønsker vi kommer med vores mobil fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappeaf under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.

Læs flere artikler:

Hjem » Dating og profilbilleder